Tilbygning til hus i godt håndværk

VI tilbyder tilbygning til dit hus

Skal du have lavet en ombygning i hjemmet? Drømmer du om ny udestue eller garage? Måske vil du gerne have en ekstra entré eller udvidet din stue? Vi kan hjælpe med at realisere dine byggedrømme til en god pris. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, når det kommer til tilbygning til hus.

Den faglige stolthed er i højsædet hos MILU Byg, og du kan være sikker på, at vores ydelser er i højeste kvalitet. Vi har en tilfreds kundekreds, som strækker sig fra Hillerød og Allerød til Frederikssund og Frederiksværk.

Få lækre detaljer og godt håndværk i din nye tilbygning

Der er mange fordele ved at vælge MILU BYG til næste projekt med tilbygning til hus eller sommerhus. Vi vægter kvalitet højt, og vi leverer altid godt håndværk. Vi holder os løbende opdateret med de nyeste teknikker og værktøjer. På den måde er vi sikker på altid, at din nye tilbygning til hus er af god kvalitet. Kundetilfredshed er en anden stor faktor for os.

Du er i fokus, og vi gør alt hvad vi kan, for at du er tryg og tilfreds hele processen igennem. Professionalisme er vigtigt for os, og vi har altid forventningsafstemning og god planlægning som en del af vores service.

Med mange års erfaring i feltet kan vi tilbyde rådgivning fra start til slut. Hvis du skulle blive i tvivl om noget i beslutningsprocessen eller senere, vil vi med glæde komme med professionel og faglig vejledning. 

Indhent et skræddersyet tilbud fra din murermester

Ring til os i dag, og få et uforpligtende tilbud. Vi udfører også renovering af badeværelse. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og imødekomme alle dine ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du interesseret i vores løsninger?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til MILU Byg ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få uforpligtende tilbud​

​​alle former for murerarbejde

​​MILY Byg ApS udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse.

Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.