Renovering af badeværelse i højeste kvalitet

​Få lavet din næste badeværelsesrenovering hos os

Trænger dit gamle badeværelse til at blive fornyet? Renovering af badeværelse er én af vores spidskompetencer, og vi har mange års erfaring indenfor området. Der er mange muligheder, når det kommer til badeværelsesrenovering, og vi kan rådgive dig igennem processen fra start til slut.

Vi har tidligere lavet lækre badeværelser for kunder i både Allerød, Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund og omegn. Et nyt badeværelse kan være mange ting. Vi kan lave et lille projekt, som forskønner og gør dit bad lidt lækrere. Vi kan også tilbyde en mere omfattende entreprise.

Det kan blandt andet lade sig gøre via vores gode samarbejdspartnere. Uanset størrelse og budget kan vi hjælpe dig med at få et nyt bad, som passer til lige præcis dine behov.

Renovering af badeværelse med detalje og godt håndværk

Vi er murere, hvor faglighed og kvalitet er blandt vores kerneværdier. Vi vægter godt håndværk højt og har sans for detaljerne. Hvis du vælger os til at renovere dit badeværelse, kan du være sikker på, at slutresultatet er af højeste kvalitet. 

Vælger du MILU BYG til renovering af badeværelse får du håndværk af høj kvalitet. En anden kerneværdi hos MILU Byg er professionalisme, hvilket betyder, at du altid kan være sikker på, at alle aftaler overholdes.

For MILU BYG er godt murerarbejde lig god planlægning. Derfor sørger vi altid for god kommunikation og forventningsafstemning, så alle parter føler sig trygge og tilfredse igennem processen. Med masser af erfaring som murermester, kan vi vejlede dig igennem renoveringen af badeværelset fra start til slut. Hvis du har spørgsmål omkring materialevalg, økonomi og kvalitet, så står vi gerne klar til at besvare dem med høj faglighed.

Vil du høre mere?

Tag kontakt i dag, og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse. Vi tilbyder også at udføre tilbygning af dit hus. Du kan både få fat i os på telefon og e-mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

Er du interesseret i vores løsninger?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til MILU Byg ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få uforpligtende tilbud​

​​alle former for murerarbejde

​​MILY Byg ApS udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse.

Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.