Få lavet omfugning af murværk af en dygtig murer

VI tilbyder omfugning af dit murværk i høj kvalitet

Er du træt af at kigge på dit gamle, slidte murværk? Hvis du døjer med smuldrende fuge, kan en omfugning af murværk være en god løsning. Med en omfugning skraber mureren den gamle fuge ud og skaber en ny.

Hvis fugerne i din mur er revnet, eller hvis der er kommet murbier, kan det være nødvendigt med en omfugning. Hvis du ikke får det gjort tids nok, vil der i værste tilfælde komme fugt i dit hus, som også trænger indendørs. Vi ordner også fuger på fliser, hvis badeværelset for eksempel trænger til en omgang.

Vi tilbyder omfugning af murværk og facade af høj kvalitet. Vi har kunder i både Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund, Allerød og omegn. Hvis du vælger MILU Byg som din næste fugemand, kan du være sikker på at få en omfugning i højeste kvalitet.

Godt håndværk og god kommunikation

Hvis du står og leder efter et godt fugefirma, så er der mange grunde til at lade os løse opgaven. Vi er professionelle murere, som vægter kvalitet og høj faglighed i vores arbejde. Vi kommer altid med gode, billige løsninger og sørger for, at vores kunder er tilfredse fra projektets begyndelse til slutning.

Med vores store erfaring indenfor murerarbejde og fugning, kan vi tilbyde vejledning og gode råd igennem processen. Vi kan både vejlede omkring budget og omfang, hvis du ønsker det. I starten af hver omfugningsopgave, laver vi en forventningsafstemning med kunden. Det er vigtigt for os med klare aftaler, så du ikke er i tvivl om noget.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os  i dag, hvis du er nysgerrig på at høre mere om omfugning af murværk. Vi kan vende mulighederne og pris. Vi tilbyder også vandskuring af dit hus samt facaderenovering. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.​

Er du interesseret i vores løsninger?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til MILU Byg ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få uforpligtende tilbud​

​​alle former for murerarbejde

​​MILY Byg ApS udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse.

Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.