OPMURING

MILU BYG bygger på kvalitet. 

Vi er en erfaren virksomhed inden for murerfaget, og vi ved, at et godt murerarbejde begynder med en god planlægning. Vi har gennem tiden gennemført en lang række murerprojekter af forskelligt omgang. Det gør, at vi har samlet os en masse erfaring og dermed kan rådgive dig. 

Erfarne murere

Vi løser alle mureropgaver. Vi opmurer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter, opsætter badeværelser og meget, meget mere. Uanset om du ønsker nybygninger, tilbygninger eller reparationer, er vi klar til at rådgive dig.

Vi kører rundt på hele Nordsjælland. 

Er du interesseret i vores løsninger?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til MILU Byg ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få uforpligtende tilbud​

​​alle former for murerarbejde

​​MILY Byg ApS udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse.

Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.