Firmaprofil

MILU Byg er din alsidige murerforretning uanset om det er reparationer og vedligehold, tilbygninger, ombygninger eller nybyggeri.

Vi løser alle opgaver inden for murerfaget og tager gerne imod specielle udfordringer, der kræver en særlig ekspertise.

​​

Murerfaget er en tillidssag, og har du spørgsmål vedrørende materialevalg, kvalitet og økonomi, stiller jeg gerne min erfaring til rådighed. For os begynder det gode murerarbejde allerede med den gode planlægning, og det bedste resultat opnås gennem en god kontakt med kunden under hele byggeprocessen.

​​

Vi har mange års erfaring inden for murerfaget, og vi holder os løbende opdateret med de nyeste teknikker og værktøjer, så vi derved sikrer, at vi altid kan tilbyde mine kunder høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser.

Er du interesseret i vores løsninger?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til MILU Byg ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få uforpligtende tilbud​

​​alle former for murerarbejde

​​MILY Byg ApS udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse.

Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.