Få lavet facaderenovering af en professionel murer

VI laver din næste facaderenovering

Har dit hus brug for en ny, flot facade? Hvis du drømmer om, at huset får en ordentlig facaderenovering, kan vi hjælpe dig med at få dine drømme til at blive virkelighed. Vi er særligt dygtige og erfarne inden for facaderenovering, og du kan få lavet en ny facade i højeste kvalitet hos os.

Vi har tidligere lavet facaderenovering i både Hillerød, Allerød, Frederikssund og Frederiksværk. Vi kan klare de fleste opgaver indenfor området: Både pudsning af facade eller en total renovering af facade. Vi tilbyder også vandskuring af hus. Ingen opgave er for kompliceret for MILU Byg.

Derfor skal du vælge MILU Byg

Der er masser af årsager til at vælge os, hvis du skal have renoveret din facade. Udover at facaderenovering er én af mine spidskompetencer, så er vi også kendt for ordentligt håndværk i høj kvalitet. Du er altså sikker på at få renoveret din facade af en dygtig håndværker.

Vi har altid kunden i fokus og leverer god, professionel service. Vi mener, at ordentlig planlægning er essentielt for godt håndværk. I starten af hvert projekt sørger vi for, at vi laver en forventningsafstemning, så alle er afklarede om alle projektets aftaler. På den måde er vi også sikker på, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds igennem processen.

Kontakt os og indhent et tilbud

Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du er nysgerrig på at høre mere om facaderenovering. Vi tilbyder yderligere også omfugning af murværk. Vi kan fanges på både telefon og e-mail og vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og imødekomme dine overvejelser.​ 

Er du interesseret i vores løsninger?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til MILU Byg ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få uforpligtende tilbud​

​​alle former for murerarbejde

​​MILY Byg ApS udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse.

Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.